Pizza oven BEEK GRANDE middel tot groot

 149,00

Pizza oven middel tot groot, de BEEK GRANDE

Voor groepen van 30 tot 70 personen.

Zelf ophalen: Let op dat u een ruime auto heeft waarvan de achterbank plat kan.

Heeft u interesse in een aanschaf van een  BEEK Grande Pizza Oven

De BEEK Grande pizza oven is een middel grote oven waar 1,2,3 tot 4 pizza’s tegelijk in kunnen worden afgebakken. De oven heeft een extra brede bakvloer van 800 mm breed en 600 mm diep. Hij weegt ongeveer 80 kg, waardoor deze oven nog steeds ontzettend mobiel is.
Met deze geweldige oven kunt u heerlijke pizza’s bakken voor uw gezin of vrienden, maar is tevens geschikt voor grote families, grotere groepen, horeca en foodtruck.

De Grande is volledig geïsoleerd en heeft een extra brede toegangsdeur en een mooie hoogte zodat je er super pizza’s in kan afbakken maar ook in kunt koken, zoals vleesgerechten, vis, brood enz.
Het is een alleskunner!
Het heeft ook een verwijderbare schoorsteen, een ingebouwde CEWAL thermometer uit Italië en strakke chamotte vloer. De oven brand op hout en bereikt de beste warmte met gedroogd hout, berken, essen, Beuken, eiken of fruitbomenhout.

Word standaard geleverd met Italiaanse pizzaschep  zodat u direct de lekkerste pizza’s kunt gaan bakken.

Categorie:

Pizza oven middel tot groot, de BEEK GRANDE, een alleskunner, op kruiwagen of kan als losse oven in een ruime stationcar worden vervoerd.

Deze pizza oven met extra brede bakvloer wordt standaard geleverd met:

  • 1 grote pizzaschep
  • 1 pizza draaischep
  • 1 ovenborstel
  • let op: Exclusief stookhout

Voor groepen tot 70 personen.

Zelf ophalen: Let op dat u een ruime auto heeft waarvan de achterbank plat kan. We hebben tevens diverse pizzatrailers met een BEEK Grande pizzaoven erop, zie Pizza trailer / Foodtruck